Welkom bij EyeCareClinic

We streven ernaar om de meest optimale oogzorg te bieden voor elke patiënt als individu. Hierbij maken we gebruik van de meest moderne apparatuur en een doorgedreven subspecialisatie. Daarnaast kan binnen het ziekenhuis een zeer multidisciplinaire aanpak gegeven worden voor verschillende ziektes.


Behandelingen

Voor elke aandoening wordt de beste behandeling gezocht. Hierbij staan maximale resultaten en comfort naast een goede kosten / baten verhouding voorop.

Lees meer over de behandelingen

Ambulant bij voorkeur

De ontwikkeling van steeds minder invasieve ingrepen zorgt ervoor dat EyeCareClinic inzet op ambulante behandelingen, via dagkliniek dus. Ook dat is een onderdeel van het comfort van de patiënt.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Er bestaan natuurlijk verschillende oogaandoeningen en het is zaak om elke casus goed te analyseren en te begrijpen voor we aan behandelingen kunnen beginnen. Hieronder vindt u meer informatie over de aandoeningen die wij behandelen.

Ons Team

U bent in de handen van een team ervaren oogartsen en goed opgeleide medewerkers. Kwaliteit en individuele aanpak staan voorop. Onze oogartsen verwelkomen u graag in Aalst, bij EyeCareClinic.

Bekijk het team
Top